Roy tror på Liverpool i EL

Bild till nyheten Roy tror på Liverpool i EL
Före detta Liverpool tränaren Roy Hodgson backar upp sin efterträdare Kenny Dalglish och säger att han tror att Liverpool tar hem Europa League denna säsongen.

Hodgson var obesegrad tio matcher i rad i turneringen när han i Januari fick lämna klubben.

Den färska segern över serieledaren Manchester United har givit laget stärkt självförtroende inför matchen med Braga på Torsdags kväll.

Hodgson anser att Liverpool har sitt starkaste lag tillgängligt till denna matchen efter det att Gerrard har missat flera matcher i turneringen, och säger att nyförvärven Suarez och Carroll har blivit ett stort lyft för hela laget.

”Jag tror att Liverpool kan gå hela vägen i Europa – och jag hoppas verkligen att de gör så,” sa Hodgson till Daily Mail.

Deras bästa spelare är friska och jag tror att de kommer att spela med starkaste laget som finns att tillgå.

Jag tycker att laget gjorde väldigt bra ifrån sig i Europa League när jag var där. De tio matcher som vi hade var väldigt tuffa och mot bra motstånd – och ett eller två placerades sig bland de 32 bästa.

Vi klarade av det fast att vi inte använde oss utav de främst seniorspelarna, Steven Gerrard spelade bara en och en halv match, och Fernando Torres bara en.

Jag tror inte att varken Glen Johnson eller Raul Meireles spelade, så det var killar som Martin Kelly, Jonjo Shelvey och Jay Spearing som tog oss vidare.”

källa: Goal.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer