Kuyt: Framtiden är ljus

Bild till nyheten Kuyt: Framtiden är ljus
Dirk Kuyt tror att köpen av Luis Suarez och Andy Carroll betyder att Liverpools ägare menar allvar med sin business.
Holländaren passar också på att hylla duon och tror att klubben går mot en ljus framtid.

Suarez var i lysande form under söndagens seger mot Man United och var delaktig i samtliga tre mål. Den andra värvningen under januari fönstret, Andy Carroll, fick göra sin debut för Merseyside-klubben i den 74:e minuten.

Kuyt är imponerad över vad han fått bevittna från duon hittills. Fiskarsonen är säker på att Liverpool går mot en ljus framtid under Fenway Sports Groups ledning.

- Ägarna har redan spänt musklerna genom köpen av Luis Suarez och Andy Carroll. De vill göra saker på ett positivt sätt. Vi måste fortsätta så här.

- Det första tränaren sa till oss när han tog över var att vi har en del kvalitet, förhoppningsvis kommer de spelarna som kom in i januari samt de nya spelarna som kommer i sommar göra att vi bidrar till konkurrens.

Kuyt tog vara på Luis Suarez's show mot Man United genom att göra sitt första hattrick för Liverpool. Dirk spelade i en central anfallsroll tillsammans med ''El Pistolero'' och tror att dem redan klickat tillsammans.

- Jag vill bara vara viktig för laget och om jag blir tillfrågad att spela anfallare är jag mer än glad att göra det. Jag tycker det fungerar bra med Luis. Jag har gett honom en assist och han har gett mig ett par, så det funkar helt godkänt.

- Genom att Andy också fick göra sin debut ser framtiden lovande ut för Liverpool. Managern har en del olika alternativ bland anfallarna nu, och jag tror till och med han kan spela med oss alla tre där uppe.

- Det var bra för Andy att få speltid. Han har jobbat så hårt för att bli redo, och du kunde se när Andy kom in att han kan nicka och hålla bra i bollen, och han skapade en farlig chans för mig vilket nästan gav mig möjligheten att göra mitt fjärde.

Dirk hoppas att hans hattrick mot United kan vara ett sätt att få igång Liverpool inom ligaspelet.

- Vi vill vinna varje match, vi vill komma in i en bra period. Målet för oss är en konsekvens. Vi har redan visat att vi kan slå de bästa, men att vinna mot de bästa räcker inte för att vinna titlar.

- Vi har vunnit mot United, vi har vunnit mot Chelsea (hemma och borta) men vi vill också besegra de andra lagen.

- Du måste vinna, med all respekt, mot lag som West Ham, Wolves och Blackpool.

- Alla jobbar väldigt hårt varje dag för att vi ska gå framåt, och förhoppningsvis kan vi visa att matchen mot West Ham förra helgen var ett misstag och istället börja på en positiv trend igen. Det kommer vara vår motivation i de kommande matcherna, avslutade Dirk Kuyt till LFC.tv.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer