Suarez framröstad till matchens spelare mot Man U

Bild till nyheten Suarez framröstad till matchens spelare mot Man U
24-årige Luis Suarez spelar sedan lite mer än en månad tillbaka med Liverpool.
El Pistolero har redan visat klass och blivit framröstad till matchens bästa spelare i två raka fighter hos supporterklubben.
Pepe Reina toppar fortsatt tabellen.

Suarez låg bakom Dirk Kuyt's samtliga tre nätkänningar mot Manchester United i går och blev likt förra helgen matchens bästa spelare hos den svenska supporterklubben.

Luis fick i snitt 9,73 i betyg av 10 möjliga vilket för övrigt också är det högsta betyg en spelare kommit upp i totalt denna säsong.

Steven Gerrard hade tidigare rekordet efter sitt hattrick mot Napoli på 9,71.

Tremålsskytten Kuyt hamnade på en välförtjänt andra placering med sina 9,64 i betyg. Raul Meireles fortsätter att gå starkt och blev framröstad som den tredje bästa med 8,27.

Hur ser ställningen ut efter 36 spelade matcher? (räknat efter matcher sända på TV inom alla turneringar):

Om det är ett bra tecken att han håller tätt bakåt eller att andra spelare inte presterat vad de är kapabla till, målvakt Pepe Reina leder trots allt supporterklubbens ärofyllda turnering med åtta utmärkelser som matchens spelare. Bakom sig har spanjoren tuff konkurrens från Raul Meireles (7) och Steven Gerrard (6).

Luis Suarez och Dirk Kuyt har vunnit vid två tillfällen. Joe Cole, Sotirios Kyrgiakos, Glen Johnson, Fabio Aurelio och Daniel Agger står samtliga på varsin vinst.

Fernando Torres, Javier Mascherano och Ryan Babel är uteslutna från tävlingen på grund av flytt till annan klubb. Intresserad av att kolla vilka som blivit framröstade som matchens spelare och när? Klicka HÄR.



* Dalglish nöjd med sin nya nummer sju som blivit matchens lirare hos LFC.nu för andra gången i rad.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer