Fairclough nöjd med Suarez insats

Bild till nyheten Fairclough nöjd med Suarez insats
Kop-legendaren David Fairclough medger att han var nöjd efter Luis Suarez fantastiska prestation i gårdagens segermatch mot Manchester United.
Fairclough tror också att detta bara är början av vad Suarez kommer visa.

Den uruguayanske anfallaren var delaktig i Dirk Kuyt's samtliga tre mål, inkluderat lekstugan i United-försvaret när han dribblade sig förbi fyra motståndare och petade bollen under Edwin Van der Saar fram till Kuyt som enkelt kunde ge Reds ledningen i toppmötet.

Fairclough tycker att Suarez redan visat vad han är kapabel att göra med en fotboll efter en av de bästa matcherna denna säsong. ''Supersub'' är säker på att detta bara är början av vad vi kommer få se från Liverpools nummer sju.

- Det var en fantastisk insats och han var en av de som tog tag i taktpinnen väldigt tidigt, sa David till LFC.tv.

- Han var mycket delaktig och jag tror inte han slutade att springa: du ser inte det så ofta i den moderna fotbollen.

- Du ser en del anfallare som går omkring, tar en paus, men han är hela tiden delaktig, han rör sig med bollen snabbt och han är alltid på jakt efter den. Hans rörelse är något att beundra.

- Han ser ut att ha kommit till rätta väldigt fort. Det är svårt att börja bra när man kommer till en ny klubb under denna tiden av året som Luis gjorde, men jag tror att alla är nöjda med hans form hittills.

- Redan i matchen mot Stoke visade han oss att han skulle vara något annorlunda, något speciellt. I går lämnade han oss slickande på läpparna och vi undrar vad det kan vara.


* His name is Suarez and he wears the famous Red,
I just can't get enough, I just can't get enough...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer