Sparta Prag - Liverpool 0-0

Bild till nyheten Sparta Prag - Liverpool 0-0
En otroligt händelsefattig match är till ända och Liverpool kan flyga hem till England igen och börja förbereda inför returmötet redan nästa torsdag. De har ingen match i helgen vilket gör att de kan ha full fokus på kommande Europa League match.

Matchen nere i Tjeckien visade inte upp den roligaste fotboll man hade kunnat önska. Ett väldigt stängt spel från båda hållen visades upp och det verkade mer vara en kamp mot klockan än att kunna få med sig ett bra resultat.

Laget som hade flest chanser var utan tvekan hemmalaget som inte bara hade flest målchanser utan även de farligaste. Ett skott tätt utanför stolpen i andra halvlek och även en snygg nertagning efter en hörna och ett skott som kom till efter en fin snurr. Som tur var Reina på sin vakt vid alla tillfällen och han gör överlag en bra match,

Liverpools vänsterback för dagen, Danny Wilson, visade även han upp ett säkert spel och gjorde inga större missar. Bra markerings- och positionsspel och säkra uppspel. Dock ser man ganska tydlgit att det är en mittback som vikarierar på kanten.

Liverpool hade mest bollinnehav i matchen och spelade runt bollen bra i laget, men varje gång man kom upp på den offenseiva tredjedelen på planen så såg det ävldigt ensamt ut och väldigt tafatt. Men 0-0 blev resultatet och jag tror att Dalglish är tämligen nöjd med detta resultat då man kan spela helt utan stress på Anfield på torsdag och koncentrera sig på sitt eget spel.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer