Thommo: Suarez är som Kenny och Keegan

Bild till nyheten Thommo: Suarez är som Kenny och Keegan
Phil Thompson säger att Luis Suarez har all kvalité som behövs för att bli en stor succé på Anfield och jämför vår nya nummer 7 med Kenny Dalglish och Kevin Keegan. Thommo hoppas även att Cole kan komma igång i den röda tröjan.

Liverpoollegenden Phil Thompson menar att Suarez övergång blev något överskuggad av de hysteriska sista dagarna av transferfönstret och menar att han redan ser tecken på att Suarez kan komma att bli en stjärna i Premier League.

"Alla pratar om Carroll och övergångssumman på £35M, men även Suarez har kommit in. Han är en spännande spelare som påminner om Kenny Dalglish och Kevin Keegan. Han bubblar av entusiasm och jag tror fansen tycker om honom. Förhoppningsvis kan han göra det för Liverpool, men det är för tidigt att säga ännu", sade Thommo.

Liverpool möter Sparta Prag ikväll, vilket innebär Kennys första match i Europaspel som manager för klubben. Thompson är positiv angående matchen och tror att Liverpool kan få med sig ett bra resultat. Han är även angelägen att se Joe Cole göra anspråk på en plats i laget.

"Detta är Kennys första match i Europaspel som manager, vilket är ganska intressant och han kommer vilja göra bra ifrån sig. Det är endel spelare i truppen, i synnerhet Joe Cole som jag mötte häromdagen, som är fulla av positiva vibbar."

"Om det är någon som lidit sedan säsongen startade så är det Joe. Han har varit väldigt besviken över sina skador. Han sade att han inte kunde vänta på att komma tillbaka och få spela och få chansen på sin rättmätiga position", avslutade Thompson.

Källa: liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer