Carra: Jag har minst två år kvar på toppen

Bild till nyheten Carra: Jag har minst två år kvar på toppen
Vicekaptenen Jamie Carragher är övertygad om att han har minst två och ett halvt år kvar på toppnivå.
"Jag vill gärna vara med i Liverpools framtidsplaner", säger 33-årige Carra till Liverpool Echo.

"Mitt mål är att spela för Liverpool så länge jag bara kan. Jag läste några tidningar efter Chelsea-matchen och alla skrev om veteranen Carragher. Det fick mig att reflektera över hur länge jag har kvar som spelare. Jag tror att jag minst har två och ett halvt år kvar på toppen, men jag vet samtidigt att den tiden kommer att gå väldigt snabbt."

Mittbacken ser fram emot att spela på samma lag som Andy Carroll. Han vet av egen erfarenhet att motståndarna inte gillar att ställas mot den storväxte och kraftige centern.

"Vi har haft stora anfallare tidigare också, som Heskey och Peter Crouch, som gjorde det bra hos oss. Men Carroll har den aggressivitet som gör att han är fruktad av alla försvarsspelare. Han verkar dessutom vara en trevlig grabb och kommer att passa in hos oss."

"Som försvarare ställs du ibland mot spelare med speciella kvaliteter och du vet att det blir en tuff dag på jobbet. Jag vet att de flesta inte gillar att möta Andy. De kommer att vakna på morgonen och veta med sig själv att de inte ser fram emot att spela mot honom. Alla som har mött Andy tidigare tänker troligen likadant."

"Suarez och Carroll kan bli ett riktigt bra anfallspar. Den ene är kan ta emot bollen i uppspelen och den andre kan plocka upp fallfrukterna. Om någon blir skadad är de båda kapabel till att klara sig ensam på topp."

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer