Kelly: Vi vill vinna Europa Leauge

Bild till nyheten Kelly: Vi vill vinna Europa Leauge
Liverpool har en chans kvar att ta hem en titel den här säsongen - Europa Leauge. Högerbacken Martin Kelly har målet klart för sig. "Vi siktar på att vinna hela turneringen."

I morgon sätter sig Liverpooltruppen på flyget till den tjeckiska huvudstaden Prag för att möta landets ligatvåa Sparta i den första rundan av sextondelsfinalen dagen därpå.

"Vi har gjort det bra som kvalificerat oss för slutspelet, men nu vill vi ta hem hela turneringen. Det är vårt mål, men vi tar en match i taget", säger den 20-årige succébacken till Liverpool Echo.

Returen spelas på Anfield på torsdag nästa vecka. Om Liverpool kan göra ett bra resultat i Prag och vinna hemma väntar antingen portugisiska Brage eller polska Lech Poznan i åttondelsfinalen.

"Nu blir det tuffare motstånd än i gruppspelet, även om vi mötte bra lag där också. Det viktigaste är att vi kan få med oss ett bra resultat från matchen i Prag, så får vi bygga vidare från det."

Kelly säger att besvikelsen över helgens 1-1 mot Wigan fortfarande sitter i kroppen. Bland annat för att resultatet satte stopp för lagets fina svit på fyra raka segrar och utan att släppa in mål. Men också för att man miste en gyllene chans att krypa närmare Tottenham och Chelsea.

"Vi kämpade bra och provade verkligen så hårt vi kunde för att få in ett segermål, men det var inte vår dag. Hade matchen varat i bara fem minuter till så tror jag definitivt att vi hade lyckats få in ett mål".

Senast Liverpool vann en titel var FA-cupen i maj 2006 och Community Chield i augusti samma år.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer