Carra: Kennys förtjänst att Meireles gör mål

Bild till nyheten Carra: Kennys förtjänst att Meireles gör mål
Jamie Carragher anser att det är Kenny Dalglish förtjänst att Raul Meireles har blivit något av en målmaskin med fem mål på de sex senaste matcherna.

"Raul är i och för sig Roy Hodgsons nyförvärv, men att han nu gör mål är Kennys förtjänst. Vi har en sådan feel good-känsla i hela truppen nu. Jag vill inte vara respektlös mot Roy, men saker och ting har ändrats och allt ser bättre ut."

Liverpool tog emot Wigan direkt efter segern mot regerande mästarna Chelsea i söndags, precis som i november då Liverpool vann med 2-0 och sedan torskade borta mot Wigan.

Och gästerna lyckades åter ställa till med förtret för The Reds.

"Wigan gav oss en tuff match och de förtjänade kanske en poäng, även om vi träffade målramen vid två tillfällen", säger vicekaptenen. "Och tittar man på deras mål så var det klar offside. Men det är sådant som händer. Vi kan bara hoppas att vi också får något sådant mål framöver."

"Ett stort plus var Luis Suarez som såg riktigt bra ut. Men vi är självklart besvikna över att vi inte lyckades ta alla tre poängen hemma på Anfield. Förhoppningsvis var det här bara något tillfälligt. Vi ska jobba hårt för att hitta tillbaka till en ny segersvit."

Kenny Dalglish är också imponerad över Raul Meireles prestationer den senaste tiden. Volleyskottet mot Wigan var oerhört vackert.

"Han måste ha tränat på det där sedan han var liten grabb. Det var ett snyggt skott. Jag förstod redan då bollen var på väg mot honom att han skulle träffa mål", säger Dalglish.

"Raul har en otrolig teknik, men jag är inte förvånad. Jag ser honom göra det där på träningarna. Det är en specialitet han har."

Källa: Liverpoolfc.tv.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer