Stevie G: Jag kommer aldrig lämna Liverpool

Bild till nyheten Stevie G: Jag kommer aldrig lämna Liverpool
I en längre intervju med Daily Mail säger Steven Gerrard att han vill avsluta karriären i Liverpool. "Jag fyller 31 i maj och det är inte aktuellt för mig att spela för någon annan klubb", säger kaptenen.

Gerrard erkänner dock att han under vissa perioder frestats av tanken på att lämna Liverpool. Men han har valt att stanna och banden till klubben har bara vuxit sig starkare med åren. Han gör nu sin 13:e säsong.

"Efter spekulationerna om Chelsea frågade jag mig själv ibland om jag kommer att avsluta karriären i Liverpool eller inte. Jag erkänner att jag var på väg bort vid ett par tillfällen, men bara på grund av att jag ville vinna titlar. Det var inte bara Chelsea som hörde av sig, utan flera andra storklubbar, och det påverkar dig mentalt".

"Men nu tänker jag inte på det längre. Jag kommer inte att spela för någon annan klubb. Jag fyller 31 år i maj och tror att Liverpool kan vinna fler titlar i framtiden. Jag är glad för det jag har vunnit hitills och det finns ingenting jag ångrar."

"För Jamie Carragher och mig själv handlar om mycket mer än att bara spela för Liverpool. Vi känner ett stort ansvar gentemot miljoner av Liverpoolfans över världen. De litar på oss."

"Jag kommer att koncentrera mig på att försöka hålla mig frisk så att jag får spela för Liverpool så länge som de vill ha mina tjänster. Efter det har jag ingen aning om vad som kommer att hända. Jag kommer aldrig att lämna staden, men jag kommer att fundera ganska mycket på vad jag ska göra när det är slutspelat. Jag velar fram och tillbaka om jag vill fortsätta inom fotbollen eller om jag ska lämna den helt."

"Alla ser Jamie Carragher som en framtida manager, men jag är osäker på om det är en roll för mig. Jag vill inte lägga någon press på Jamie, men för mig framstår han som ett fantastiskt managerämne, med sin lidenskap och sina kunskaper. Hans kunskaper om fotboll är skrämmande bra. Jag skulle älska att se Jamie leda Liverpool som manager en dag. Vi vill båda alltid hjälpa klubben som vi älskar."


19 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer