Agger: Roligare fotboll under Kenny

Bild till nyheten Agger: Roligare fotboll under Kenny
Daniel Agger anser att Kenny Dalglish positiva fotbolltänk har smittat av sig på hela truppen. "Vi är starka och har självförtroende. Vi ska göra allt för att försöka ta in på topp 4-lagen", säger den 26-årige dansken.

"Jag spelade den sista matchen mot Bolton under Roy Hodgson och jag tror att det var då det började vända. Vi spelade riktigt bra i den matchen", säger Daniel Agger enligt Skysports.com.

"Men Kenny och Steve Clarke ska ha äran för den senaste månadens resultat. De har gjort stor skillnad. Men allt hänger ihop med självförtroende, för man får inte glömma att det är samma spelare som under Roy".

"Självförtroende gör att man kan vinna matcher och Kenny och Steve har jobbat hårt för att vi spelare ska tro på oss själva. Vi har definitivt visat prov på styrka de senaste fyra matcherna, men det är fortfarande lång väg att gå."

"Vad Dalglish har gjort? Han är en positiv man. Fotbollsmässigt vill han spela positivt; anfalla och hålla bollen efter backen. Han är också bra på att hantera spelarna och snackar hela tiden positivt med oss och säger att vi är kvalitetsspelare."

"Träningarna är väldigt bra och jag tror att allt börjar där. Om du gör det bra under passen har du en stor fördel under matcherna."

På frågan om det har kommit några särskilda direktiv från Dalglish så är Agger försiktig med sitt svar.

"Vi håller det internt på Melwood. Kenny är bara sig själv och han har samma idéer som Steve."

"Egentligen är det svårt att säga vad som har hänt. Det är lite märkligt, faktiskt. Som jag sa tidigare är det ju i stort sett samma spelare som under Roy."

För bara en månad sedan var topp 4-placering en omöjlig tanke, men efter fyra raka segrar och bara sex poäng upp till (ok, en match mer spelad) Chelsea och Spurs, så lever ändå hoppet.

"Det kommer att bli mycket, mycket svårt. Jag vet inte om vi kan klara det. Vi kan bara fortsätta att jobba hårt och försöka behålla vår vinnartrend. Klarar vi det så kan allting hända."

"Alla på Melwood är eniga och sammanhållningen är utmärkt. Men vi kan bara ta en match i taget. Jag vet att det är ett standardsvar, men om du tittar för långt framåt i spelschemat så är det lätt att man förlorar focus. Vi är i alla fall starka just nu och det ser bra ut inför fortsättningen", avrundar Daniel Agger.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer