Dalglish hoppas på Stevie G på lördag - UPPDATERAD

Bild till nyheten Dalglish hoppas på Stevie G på lördag - UPPDATERAD
Kenny Dalglish har hållit presskonferens på Melwood inför hemmamatchen mot Wigan på lördag.
Liverpoolmanagern hoppas och tror att Steven Gerrard hinner bli kvitt sin ljumskskada, medan Jonjo Shelvey kan vara ute en längre period med en allvarlig knäskada.
Andy Carrolls debut ser också ut att dröja några veckor.

Liverpoolkaptenen tackade som väntat nej till spel med Englands landskamp mot Danmark på grund av känningar i ljumsken efter 1-0-segern mot Chelsea i söndags.

"Det är bara torsdag, så vi får vänta och se när det gäller Stevie", sa Kenny Dalglish på dagens presskonferens på Melwood.

"Men jag hoppas och tror att han kan spela. Han får behandling just nu".

"För stunden är det så vitt jagvet ingen av spelarna som varit på landslagsuppdrag som drabbats av skador."

"Martin Skrtel åkte iväg, men återvände direkt. Han får också behandling och vi hoppas att han hinner bli spelklar".

"Joe Cole däremot kommer att börja träna igen i dag. När det gäller de övriga i truppen får vi som sagt avvakta och se eftermiddagens träning och morgondagens träning".

Dalglish avslöjade också att Jonjo Shelveys knäskada kan vara betydligt allvarligare än vad som först befarats.

"Jonjo har fått dåliga nyheter gällande sitt knä, så vi kan bara vänta och se hur diagnosen lyder. Han gjorde det väldigt bra för oss fram till skadan, så det är verkligen tråkiga nyheter."

Dalglish sa också att Andy Carroll är oaktuell mot Wigan.

"Han jobbar hårt på att bli helt återställd lårskadan. Men vi tänker definitivt inte stressa Andy och jag har inget exakt datum när han kan vara redo för spel igen. Vi har köpt honom för fem och ett halvt år framåt, inte för några veckor".

Däremot hoppas King Kenny på att Joe Cole ska bli helt återställd och hitta tillbaka till formen.

"Han har haft en tuff tid i klubben och varit småskadad av och till hela hösten. Han är förstås frustrerad, men det är vi också för det skulle vara mycket trevligt att få Joe tillbaka på planen igen. Men med lite flyt är han inte alltför långt ifrån en comeback".

"Om vi kan få Joe hel och frisk så kommer han att bli som ett nyförvärv för oss. Det har varit en frustrerande tid för alla, allra mest för Joe, skulle jag tro", avrundade Kenny Dalglish.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer