Landslagskollen - vackert mål av Agger

Bild till nyheten Landslagskollen - vackert mål av Agger
Daniel Agger skickade in 1-0 mot England med en praktnick i vänskapslandskampen i Köpenhamn.
Men Glen Johnson och hans landsmän drog ändå det längsta strået.
Här nedan följer en rapport om onsdagens landskamper sett med LFC-ögon.

Danmark tog ledningen redan i den åttonde spelminuten då Daniel Agger nickskarvade ett inlägg förbi Englands keeper Joe Hart. Se klippet här nedan.

Gästerna replikerade dock snabbt genom Darren Bent och Ashley Young sköt segermålet i andra halvlek, framspelad av Glen Johnson som för kvällen var tillbaka på sin normala position som högerback.

Christian Poulsen var som vanligt kapten och Daniel Agger gjorde en ny stark insats i mittförsvaret.

Samtliga tre spelade 90 minuter.

Dirk Kuyt gjorde också mål, via en säker straffspark i den 71:a spelminuten då Holland besegrade Österrike med 3-1. Kuyt byttes ut fyra minuter senare.

Lucas spelade hela matchen då Brasilien torskade mot Frankrike sedan Benzema gjort matchens enda mål. Brassarna spelade länge med tio man.

Raul Meireles fick 79 minuter för Portugal i 1-2-förlusten mot Argentina. Lionel Messi avgjorde med en straffspark i sista minuten. Matchen spelades i Schweiz.

Pepe Reina fick värma bänken då Spanien slog Colombia med 1-0 efter ett sent segermål av David Silva.

Danny Wilson satt också på bänken och såg sitt Skottland besegra Nordirland med hela 3-0.

Alberto Aquilani gjorde landslagscomeback för Italien i 1-1-matchen mot Tyskland. Aquilani hoppade in i den 63:e minuten.