Aldridge hyllar Carragher

Bild till nyheten Aldridge hyllar Carragher
John Aldridge tror att Jamie Carraghers imponerande spel i söndagens match mot Chelsea bevisar att han fortfarande har flera år kvar på toppen.

Liverpools vice-kapten gjorde sin första match sedan 28 november efter en tids rehabträning efter axeloperationen.

Men alla eventuella funderingar på om mittbacken skulle vara rostig blev snabbt motbevisade av av Carraghers sedvanliga dirigerande av Liverpools försvarspel.

"jag fick frågan innan söndagens avspark om jag var orolig över att Carra var tillbaka i laget inför en sådan stor match efter en sån lång skadefrånvaro", säger Aldridge.

"Jag var aldrig orolig. Det var inte så att Carra har haft en skada i ett ben och han har hela tiden kunnat hålla fysiken igång. Han är ett proffs och har förmodligen spenderat flera timmar i gymet.

"Carra pressade sig själv till gränsen på Stamford Bridge för att kompensera för bristen på matcher och han läste matchen fenomenalt.

"Han har fortfarande mycket att erbjuda vid 33-års ålder. Folk pratade om att Sami Hyypiä tappade sin snabbhet med åren men Samis sista säsong på Anfield var otrolig och han spelar fortfarande vid 37 år.

"Jag var nästan 39 år när jag slutade spela och faktum är att du blir klokare ju äldre du blir. Din hjärna jobbar kvickare än dina ben och du ser saker snabbare.

"Blockeringen av av Fernando Torres skott var typiskt Carra."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer