Dalglish hyllar Soto

Bild till nyheten Dalglish hyllar Soto
Liverpool har nu nio poäng och noll insläppta mål på de senaste tre matcherna, men King Kenny säger att laget måste fortsätta ta en match i taget. Kenny rosar Sotirios Kyrgiakos efter insatsen igår.

Kyrgiakos

Efter 2-0 mot Stoke har nu Liverpool tagit nio poäng på sina tre senaste matcher och är nu bara två poäng bakom Sunderland, som ligger på 6:e plats.

"Om tabellen ser bättre ut? Bara lite. Det är ett gammalt talesätt, men vi tar varje match som den kommer. Det har funkat här i många år och det är så vi kommer jobba", sade King Kenny till Liverpool Daily Post.

"Vi kan inte ryckas med, det har vi inte råd med. Det är mycket hårt arbete att göra. Grabbarna trivs med att vinna, vilket är en god vana att ha."

"Spelarna gjorde det mycket bra. Stoke är ett svårt lag att spela mot och du måste kämpa för att spela ditt eget spel."

Liverpool spelade med tre mittbackar igår vilket Dalglish tyckte fungerade bra. Den som får mest beröm är Kyrgiakos.

"Soto var briljant. Han hade kontroll på allt som kom in i hans territorium. Det var väldigt viktigt att försvararna gjorde ett bra jobb, vilket de gjorde. Det har varit en hektisk vecka och spelarna skall ha en stor eloge som inte låter sig påverkas. Det var kul att se hur de kämpade. Det får fansen att inse att vi har spelare som önskar att kämpa och få så mycket som möjligt ut av varje match."


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer