Johnson nöjd med lagkamrater

Bild till nyheten Johnson nöjd med lagkamrater
Glen Johnson hyllar Luis Suarez efter debuten och han ger även ros till Raul Meireles, efter hans tredje mål på fyra matcher. Johnson trivdes med sin roll igår.

Glen JohnsonEfter att ha blivit inbytt i 63:e minuten satte Luis Suarez 2-0 för Liverpool när matchklockan stod på 79 minuter. Glen Johnson har bara gott att säga om sin nya lagkamrat.

"Luis var fantastisk", sade Glen till liverpoolfc.tv.

"Det kan vara svårt att debutera i en jämn match men han kom fort tillrätta. Det var fantastiskt för honom att komma in och göra mål. Vi är alla glada å hans vägnar."

"Det är defenitivt hans mål. Regeln säger att om bollen har en riktning mot mål så är det ditt mål."

"Jag tycker vi har två fantastiska nyförvärv i Luis Suarez och Andy Carroll. Jag är säker på att de kommer bli till stor nytta för klubben."

"Jag tyckte vi spelade mycket bra. Vi försökte visa vår intention från början och vi är nöjda med insatsen. Vi höll nollan igen och tog ytterligare tre poäng. Vi måste hålla i detta nu."

Raul Meireles, som fått en mer offensiv position under Dalglish, gjorde Liverpools 1-0 mål tidigt i andra halvlek.

"Raul har en mer fri roll nu och gjorde ännu ett snyggt mål. Det är tre mål på fyra matcher, och så länge han fortsätter så, desto bättre."

Glen Johnson spelade i en ny offensivare position mot Stoke, något som engelsmannen trivdes bra med.

"Jag tyckte om det. Jag är nöjd med att spela vart som helst och försöker göra ett bra jobb vilken position jag än spelar på."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer