Agger: Suarez kommer göra många mål

Bild till nyheten Agger: Suarez kommer göra många mål
Daniel Agger tror på en ljus framtid i Liverpooltröjan för Luis Suarez och säger att det är dags att andra tar steget upp och ersätter Fernando Torres.

Daniel AggerLuis Suarez gjorde 2-0 målet mot Stoke i sin debut och nyförvärvet var det stora samtalsämnet efter matchens slut.

"Vi behöver några matcher, men det är viktigt för både honom och laget att han fick göra mål tidigt", sade Agger till Liverpool Echo.

"Det är alltid viktigt för anfallarna att göra mål och det var bra för honom att få göra mål i sin första match."

Suarez hämtades från Ajax för £22,8M förra veckan och bytte av den för dagen centrale mittfältaren Fabio Aurelio en bit in i andra halvlek. Daniel Agger säger att det var en stor förlust att förlora Fernando Torres men tror att Luis Suarez kommer att göra många mål för sin nya klubb.

"Det är en del av fotbollen. Det är en stor förlust att mista Fernando, men nu måste några nya spelare ta över efter honom. Jag tror det finns en eller två som kan göra det."

"Jag har inte sett Suarez på träning ännu, men jag är säker på att han kan göra mycket mål för Liverpool. Det är det vi behöver."

"Olika spelare har olika stilar. Det är alltid det bästa alternativet att ha två olika anfallare för att ge olika alternativ till laget, så det är bra för oss."

"Jag är nöjd med både lagets och Suarez insats, eftersom vi behövde det målet. Det gjorde att vi kunde slappna av lite mer de sista 10-20 minutrarna. Vi har sett i de senaste matcherna, när vi haft ledningen med 1-0, att de sista 20 minutrarna blir svåra, så det var viktigt för oss."

Daniel Agger ser en ny optimism i Liverpool efter tre raka segrar.

"Vi är mycket mer tillfreds nu. När du vinner matcher, så blir du mycket gladare. Men det är inte enkelt, vi måste behålla fokus och fortsätta på den inslagna vägen. Vi måste klättra lite högre i tabellen."

 


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer