Aldridge: Han är bara ute efter pengar

Bild till nyheten Aldridge: Han är bara ute efter pengar
John Aldridge har nu sagt sitt om Fernando Torres och kallar anfallarens övergång till Chelsea för bedrägeri.

Torres kan komma att ställas mot sina forna lagkamrater på Söndag när Liverpool gästar Stamford Bridge efter det att han slutfört övergången på rekord höga £50m. Men hans vägran att bekräfta det stödet som han fick under sin tid på Anfield, har fått många att höja på ögonbrynen och kritiken kommer från alla håll.

Nu har Liverpool legenden, anfallaren John Aldridge, gått ut och sagt att han ser Torres flytt till Chelsea är som att spotta supportrarna i ansiktet, när han under mer än ett flertal tillfällen har underpresterat på Merseyside.

”Torres är helt enkelt en affärsman som är ute efter högre lön,” sa Aldrigde till Liverpool Echo.

”Liverpool fansen har stått vid hans sida genom alla motgångar denna säsongen. De kom med ursäkter om att hans dåliga presterande och sa att det var hans skada som fortfarande påverkade honom.

”Och under hela tiden pratade Torres om att han tänkte stanna och gick sedan bakom ryggen på alla .”

Aldridge sa även: ”Ska jag vara ärlig har han gäckat mitt huvud hela säsongen. Jag var sjukt trött på att se honom sura på planen och förlora alla närkamper och dueller.

”Där var egentligen bara en match som han vann för oss denna säsongen, och det var Chelsea hemma. Att det var just mot Chelsea som han presterade är inte överraskande, han ville väl imponera och få sin flytt.

”Med pengarna som vi fick in för att ha sålt honom och Babel värvade vi två anfallare av yttersta klass, Andy Carroll och Luis Suarez.

”Det var väldigt bra skött av Kenny Dalglish.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer