Agent: Charlie Adam ville till Liverpool

Bild till nyheten Agent: Charlie Adam ville till Liverpool
Charlie Adam är mycket upprörd över att ha blivit nekat tillåtelse att förhandla med Liverpool, då de lade ett bud på honom, uppger hans agent Kenny Moyes.

Moyes har anklagat Blackpool för att avsiktligt hindrat spelaren från en flytt till Anfield när Liverpool la ett bud på honom sent på deadline day.

Liverpool intresse dog ut när de inte kunde matcha prislappen som the Tangerines satt på Adam, men Moyes hävdar att så inte är fallet.

Adam fick sin transferbegäran avslagen i Januari, men har siktet inställt på att lämna Blackpool i sommar. Blackpools manager Ian Holloway har sagt att det kommer vara ”omöjligt” att behålla spelaren.

”Charlie älskar Blackpool och deras fans, men han ville verkligen flytta till Liverpool – vem hade inte velat det när en klubb av dess storlek vill ha en?”, sa Moyes.

”Men han blev verkligen hindrad. Blackpool vägrade avslöja hur mycket de ville ha för honom, och förde inga vettiga diskussioner.

”Det var varit väldigt stressigt för Charlie, en riktig känslomässig karusell. Samtidigt som han är mycket arg känner han sig sviken, när han var den enda spelaren som lämnade in en transferbegäran och fick avslag.

”Lyckligtvis för Blackpool är Charlie skottsäker, och jag kan lova att de inte kommer att märka någon skillnad i hans prestationer. Han kommer att vara trogen Blackpool och göra sitt bästa som alltid.

”Det är så Charlie är – han är den sortens människa som du alltid vill ha vid din sida. Men han har personliga mål som han vill uppnå, och jag hoppas att klubben kommer att ha överseende med det i sommar.”

Källa: ESPN

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer