Ordföranden: Låg insats gav stort plus!

Bild till nyheten Ordföranden: Låg insats gav stort plus!
Man kan se det på olika sätt... Antingen att vi förlorade en världsspelare, eller att vi utan att egentligen slänga ut många sekiner fick två potentiella toppspelare för många år framöver.

Torres har procentuellt sett varit en av Liverpools största skarpsprättare genom tiderna, men i praktiken varit en trefemtedelssäsongare som man - liksom Michael Owen - inte kunde räkna med en hel säsong.

Med Liverpools anfallsuppställning i åtanke var detta kanske en av våra svagaste länkar.

Men, nog om Torres... Jag tröttnade på hans surmulna uppträdande för en tid sedan och inte ens tanken på hans högsta potential muntrade upp mig när hans nacke syntes mer än hans ansikte - hur mycket jag än försökt hålla skenet uppe.

Fr o m i dag har vi två forwards i en irrationell målgörare och en klassisk center - känns den uppställningen igen? - med en ojämn men intressant tredjeforward som kan fylla en plats om så behövs.

Min fru sa imorse att jag "snackat om detta problem sedan vi träffades för åtta år sedan".

Kanske är så...

Jag tänker inte bränna några tröjor, kasta in några grishuvuden eller lyncha några dockor. Jag vet vad jag anser om det avslut en potentiell legendar fick hos The Mighty Reds men väljer att se framåt.

För ärligt talat, detta blev nästan ett nollsummespel där vi i praktiken enbart lade ut 100 mille för shoppingen. I dagens överhettade transfervärld känns det som en spottstyver.

Vi har nu ett mycket spännande, ungt anfallspar som har en hel del att bevisa - men jag måste tro att de fixar det! - men häri ligger nyckeln. Vi har två forwards, ett anfallspar... Bara det känns det som om det var ett bra tag sedan man som Liverpoolsupporter kunde säga.

You'll Never walk Alone! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer