Ordföranden: Snart slut på transferfönstret

Bild till nyheten Ordföranden: Snart slut på transferfönstret
Suarez in, Konchesky och Ayala utlånade, Torres...?

Jag har tidigare uttryckt mig lite tvekande om Suarez men alla verkar ha höga tankar om Uruguayanen och jag är villig att ge honom en chans.

Enda grejen är ju: Om Torres försvinner så står vi fortfarande bara på en forward redo (?) för förstauppställningen.

Ryktena går ju om Carrol och killen är bra, men har redan ett rykte som strulig vid sidan om planen. Kanske något en viss King Kenny kan hålla koll på - och han har ju skött sig bra denna säsong.

Torres ja...

Å ena sidan, kanske är det att han lämnat in en transferbegäran, kanske att det är just Chelsea (United ett av få alternativ som varit värre) men jag har en bitter smak i munnen. Å andra sidan ser jag inte anledningen att behålla en spelare som inte vill vara här (läs i Liverpool) och det retar mig att mitt scenario från ett tidigare inlägg stämt ganska bra hittills.

Saken är ju dessutom att Nando mer och mer liknar Michael Owen med sina trefemtedelssäsonger. Han är ju världsklass när han är i form, men när han bara går och hänger med huvudet och påverkar stämningen i övriga laget... Jag hoppas att han gör en pudel, stannar, bildar ett superanfallspar med Suarez, men det är ingen idé att spekulera i detta läge.

Konchesky och Ayala lånas ut - lustigt nog till ärkerivalerna Nottingham Forest och Derby County - och väl så. Konchesky har inte visat vad man trott honom möjlig, och Ayala behöver riktig speltid.

De sista timmarna närmar sig och det sista är inte sagt ännu.

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer