Balague tror att Torres är förlorad

Bild till nyheten Balague tror att Torres är förlorad
Spanske journalisten Guillem Balague tror att Fernando Torres är förlorad för Liverpool FC.
På söndagsförmiddagen skriver han följande på sin blogg:

"Snart kommer vi att få veta om Torres är på väg eller om han stannar.

I dag träffar han sina lagkamrater på Melwood för första gången efter att lämnat in sin transferbegäran. Han har varit lugn och förväntansfull efter att ha tagit detta stora beslut och han har varit fullt medveten om konsekvenserna.

Tro mig när jag säger att hans agenter inte gör något som han inte vill. Och nej, han har inte sparkat dom som vissa rykten på internet gjorde gällande i går kväll.

Jag tror att Chris Bascombe (Liverpoolexpert på News of the World) har rätt när han skriver att LFC är villiga att lyssna på ett nytt bud från Chelsea. Jag har fått veta att klubbarna har varit i kontakt några gånger under de senaste 24 timmarna. Det talar för att Liverpool inser att Torres har tagit detta stora steg för att han verkligen vill lämna.

I somras lyfte han inte ett finger, trots att både Manchester City och Chelsea lämnade in enorma bud. Han gjorde det av lojalitet för att det blev sagt att det skulle kunna äventyra försäljningen av klubben om han gick.

Men den här gången tänker han ta chansen, då Chelsea tydligt har visat sina ambitioner och där han har chansen att vinna titlar."

Samtidigt twittrar Liverpoolkännaren, Tony Barrett i The Times, att inget har egentligen hänt sedan budet och transferbegäran och avslaget i fredags, men att han förväntar sig att de nästa 48 timmarna blir "crazy".

 

* Snart lagkamrater? Hemska tanke...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer