Liverpool vill ha 50 miljoner pund

Bild till nyheten Liverpool vill ha 50 miljoner pund
Ett flertal engelska söndagstidningar tror att Liverpool kan vara beredda att släppa Fernando Torres till Chelsea om Roman hostar upp 50 miljoner pund.
Det spekuleras också om att Nicolas Anelka kan komma att ingå i affären.

Det har varit kusligt lugnt på Torres-fronten idag. Hundratals förvirrande rykten och spekulationer har avlöst varandra på diverse nätsajter och twitter och frustrerar fans över hela jordklotet.

Det enda vi med säkerhet vet är att Torres har lämnat in en transferansökan, men att Liverpool har avslagit denna. Vi vet också att Fernando är tillbaka på Merseyside efter en minisemester hemma i Spanien och förväntas träna på Melwood i dag, söndag.

Med all sannolikhet har Kenny Dalglish och övriga viktiga personer runt Torres redan försökt bearbeta honom och försöka förmå honom att ändra ståndpunkt. Operation övertalning lär med all sannolikhet fortsätta under söndagen.

Om Torres, som fyller 27 i mars, ändå fortsätter att kräva en övergång så kommer Liverpool att lyssna, om Chelsea rejält förbättrar fredagens bud på 35 miljoner pund.

Flera engelska tidningar tror att Liverpool tackar ja till en försäljning om Chelsea betalar 50 miljoner pund.

Men med tanke på att transferfönstret stänger på måndag kväll tror man också att LFC kräver pengar och en förstklassig ersättare från Stamford Bridge.

Daniel Sturridge är inte intressant, men det är däremot 31-årige Nicolas Anelka, som tidigare haft ett framgångsrikt låneuppehåll på Anfield 2001/02.

Källa: Daily Telegraph, The Times, Independent

 

* Snart lagkompisar? Hemska tanke...


50 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer