Ordföranden: Skambud på Torres!

Bild till nyheten Ordföranden: Skambud på Torres!
Positivt: Hemmaseger för King Kenny's Boys, Negativt: Skambud på Torres!

OK, vi börjar i rätt ände... King Kenny har nu lett Liverpool till två raka trepoängare.

Spelet har varit... Skall vi kalla det böljande? Bitvis briljant spel följt av betydligt mer mediokert.

Rapporterna från Melwood säger att man försöker spela in ett mer kortpassningsbaserat spel och sådant tar tid. Vi har ju heller inte riktigt truppen för ett sådant klassiskt spel som Kenny Dalglish antagligen vill spela.

Det kommer m a o att vara upp och ned ett bra tag till innan det helt sätter sig.

Men... Jag har alltid propagerat för att hellre ta tre pinnar med uselt spel än förlora tre med s k "underhållande" spel.

Kan man spela vinnande OCH roligt (som alla som läst något jag skrivit de senaste tio åren vet anser jag "roligt " vara högst subjektivt) är det bra och det är väl inget lag som lyckats med det sedan Liverpool senast vann ligan. Möjligtvis någon upplaga av Wengers Arsenal - och i Spanien Barcelona.

Manyoo som exempel har vunnit oerhört många titlar på snabba omställningar (vissa skulle säga kontringar) och  Chelsea under Mourinho började med stark defensiv och malde ned motståndarna.

Så m a o... Gärna pass and move (eftersom det är the Liverpool Groove) men först segrar oavsett spel.

Sedan så är jag inte förvånad över att Chelsea väljer att i transferförnstrets sista dagar lägga ett riktigt skambud på Fernando Torres.

370 mille är löjligt lågt med tanke på att Ronaldo, Kaka och Zlatan alla gick för 750 miljoner till en miljard.

Mycket skador - men ändå ett riktigt skambud!

Känns nästan lite som klassisk Real Madrid-politik. Destabilisera spelare, som kanske inte är helt nöjd med situationen, med att lägga ett skambud. Gå ut och säg hur bra spelaren är och hur bra han hade passat i laget när klubben tackar nej. Kom med ett nytt bud som bara är något sockrat. Avvakta tills efter säsongen då nästa transferfönster öppnar.

Förhoppningsvis gäller det Torres sagt om att han inte skall någonstans. Förhoppningsvis har King Kenny lyckats övertyga honom om att Liverpool är på rätt väg, men jag tror att vi även behöver få igenom några bra värvningar för att visa att vi menar allvar.

Vi är på rätt väg!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer