Balague om Suarez-sagan

Bild till nyheten Balague om Suarez-sagan
Den spanske journalisten Guillem Balague ger nu sin syn på Liverpools snurriga transfersaga beträffande skyttekungen Luis Suarez. Balague har god insyn i den engelska fotbollen och goda kontakter på Merseyside. Han är också Skysports spanske fotbollsexpert.

Jag får många mejl från Liverpoolfans om Luis Suarez och min syn på honom som spelare. Personligen tror jag att han skulle vara det perfekta nyförvärvet som läget är nu.

Flera källor rapporterar att Liverpool har fått ultimatum om att slutföra en affär angående Suarez senast lördag. Även om det är sant att holländarna har satt en tidsfrist så tror Liverpool ändå att det handlar om taktik från Ajaxs sida. Även om ett avtal inte skulle vara klart på lördag så finns det fortfarande möjligheter för Liverpool att lägga ett bud som närmar sig kravet om 21 miljoner pund innan midnatt den 31 januari då transferfönstret stängs.

Liverpools ställning förstärks av det faktum att spelaren själv är desperat över att få flytta till Anfield. Han har övervakat Premier League-klubben noga hela säsongen, övertygad om att skulle kunan bilda ett drömanfallspar med Fernando Torres.

Känslorna är ömsesidiga. Torres skulle föredra att spela tillsammans med Suarez - före Negredo (som inte har kontaktats av LFC sedan Premier League-klubben). Suarez är en liknande typ som David Villa och kan spela bakom anfallaren, ut brett på kanterna eller precis bakom nummer nio - och skulle därför passa Torres perfekt.

Damien Comolli har Suarez som nummer 1 på prioritetslistan och ytterligare diskussioner mellan Liverpool och Ajax kommer att äga rum.

Källa: www.guillembalague.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer