Gerrard: Vi är inte nöjda med en sjunde plats

Bild till nyheten Gerrard: Vi är inte nöjda med en sjunde plats
Steven Gerrard var nöjd med trepoängaren mot Fulham i går och hyllar lagets förmåga att vinna trots att det spelmässigt fanns mycket mer att önska.
"Vi ligger sjua nu, men vi vill ha mer. Sjunde plats är inte acceptabelt för den här klubben", säger Stevie till Liverpool Echo.

Liverpoolkaptenen Steven Gerrard gjorde comeback mot Fulham efter tre matchers avstängning och gjorde som många andra en blek insats. Men det blev trots allt tre viktiga poäng - och var det något lag som förtjänade segern så var det Liverpool.

Laget har nu sex poäng upp till femteplacerade Tottenham, men Steven Gerrard vill se bättre takter och högre placeringar innan säsongen är över.

"Vi vill ha mer än en sjunde plats. Det är inte acceptabelt för den här klubben".

"Om du blickar några veckor tillbaka så hade vi såklart varit mer än nöjda med sjundeplatsen. Men nu har vi Stoke hemma nästa gång och det är viktigt att vi jobbar vidare och plockar fler trepoängare så att vi kan klättra ytterligare".

"Jag tyckte i alla fall att vi hade rätt inställning mot Fulham och visade stor vilja och ibland räcker det hela vägen, även om spelet inte var det bästa. Fulham är ett svårspelat lag, vilket dom har visat mot oss och andra topplag de senaste åren. För inte allt för länge sedan spelade det här laget Europa League-final."

"Vi hade turen med oss, men å andra sidan har vi haft den emot oss också under början av säsongen. Så det var inte mer än rätt att vi hade lite flyt."

Steven Gerrard är också imponerad över de förbättringar som skett under Kenny Dalglish få veckor i klubben.

"Managern har fått hela klubben att enats, spelare och fans. Det är precis vad det den här klubben handlar om. Att stå tillsammans och fightas för segrar."

"Träningarna har förändrats, vi har nya coacher med nya idéer och metoder. Det är riktigt roligt att åka och träna och det tror jag att samtliga spelare känner. Leendena är tillbaka på deras ansikten och Kenny, Steve och Sammy har gett oss ett lyft."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer