9846 medlemmar - hjälp oss att bli 10 000!

Bild till nyheten 9846 medlemmar - hjälp oss att bli 10 000!
I skrivande stund har officiella svenska supporterklubben 9846 medlemmar i sitt register.
Bli medlem du också och hjälp oss att spränga den magiska 10 000-gränsen!

Liverpool FC:s offciella svenska supporterklubb (LFC ISC Swedish Branch) växer för varje dag som går. 

Cirka hälften av er betalar troget in årsavgiften på 250 SEK (200 SEK för 15 år och yngre), men vi uppmanar förstås ALLA att bli betalande medlemmar varje säsong. Ju fler vi är, desto mer får vi att säga till om när det gäller kontakterna med LFC:s officiella supporterklubb och ticket office.

Inkomsterna går bland annat till att plocka fram välkomstpaket med snygga LFC-souvenirer och medlemskort, förmånliga resepaket, möjligheten att köpa loss matchbiljetter, besöka supporterträffar med legender.

Och sist men inte minst; att ni medlemmar ska få en fullmatad, daglig nyhetsservice om vad som händer och sker kring klubben på hemsidan.

Supporterklubben är ingen vinstdrivande organisation, utan målet är att så mycket som möjligt ska komma medlemmarna till gagn.

OM DU BLIR NY MEDLEM ELLER FÖRNYAR DITT ÅRSMEDLEMSKAP före 31 januari är du automatiskt med i utlottningen av 10 st DVD:s av den fantastiska teatershowen "One Night in Istanbul" - signerade av vicekaptenen Jamie Carragher.

Samt 10 st DVD av den otroligt skojiga filmen Reds & Blues: The Ballad of Dixie and Kenny som ni kan se en trailer av nedan.

BLI MEDLEM HÄR!
Betala in på plusgirokonto 155200-9.
Har du glömt ditt gamla medlemsnummer, användarnamn eller lösenord? Klicka här.

Nu tar vi sikte på 10 000. Tillsammans!

Y N W A


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer