Blackpool kräver 10 miljoner pund för Adam

Bild till nyheten Blackpool kräver 10 miljoner pund för Adam
Blackpoolmanagern Ian Holloway säger att den klubb som vill köpa loss Charlie Adam måste hosta upp minst 10 miljoner pund.
Budet från Liverpool på 4 miljoner kallar Holloway för en förolämpning.

Liverpools bud nobbades i fredags. Efter Blackpools hemmaförlust mot Sunderland på lördagen beskrev managern Ian Holloway summorna som Birmingham, Aston Villa och Liverpool föreslagit, som en ren och skär förolämpning.

"Faktum är att Charlie är under kontrakt. Om ingen klubb betalar rätt pris för honom så spelar det heller ingen roll om han önskar flytta", sa Ollie till Sky Sports.

"Eftersom det handlr om Liverpool är han väldigt smickrad, då det handlar om en storklubb. Men det som gör mig besviken är allt larv. Vi befinner oss i mitten av januari och om någon klubb vill köpa Adam så måste rätt summa läggas upp på bordet om vi ska gå vidare." 

Adam vinkade till alla fyra sidor av Bloomfield Road efter dagen 1-2-förlust, vilket många har tolkat som att han vinkade farväl till fansen. Men det tror inte Holloway.

"Vi är inte dumma och vi är inte lilla Blackpool. Vi har några riktigt bra spelare och om någon klubb är intresserade av dessa så måste de betala ett ordentligt belopp".

"Buden är skamliga. Se bara på vilka passningskvaliteter han har. Är det bara värt 4 miljoner pund? När jag tänkte på Liverpool och Charlie så tyckte jag att det skulle vara fantastiskt för honom att få spela i en sådan stor klubb. Men när jag hörde budet så tyckte jag att det var skamligt".

"Jag tror inte att det var Kenny som kom med budet. Mr Comolli borde se vad som pågår och vara realistisk istället."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer