We're on the march with Kenny's army

Bild till nyheten We're on the march with Kenny's army
Kenny Dalglish tog sin första trepoängare sedan återkomsten som Liverpoolmanager efter klara 3-0 mot Wolverhampton på Molineux. Liverpool vände den negativa trenden på bortagräs, tog ledningen och lyckades hålla den matchen ut samt spelade fotboll av yttersta klass.

Liverpool tog ledningen drygt 15 minuter in i matchen efter att Christian Poulsen hittat en fri Raul Meireles som passade fram till Fernando Torres. Wolves var inte ofarliga efter ledningsmålet trots att Liverpool kontrollerade större delar. Reds gick ut till pausvilan med 1-0 efter första 45.

Fem minuter in i den andra halvleken utökade Liverpool till 2-0 efter Raul Meireles fantastiska volleyträff som troligen gör att nätet i det högra krysset fortfarande skakar. Säkerligen en kandidat till årets mål i den röda tröjan.

Det var en fröjd att se Liverpool spela fotboll igen. Raul Meireles gjorde troligen en av sina bästa matcher sedan flytten från Porto i somras och även Fernando Torres såg pigg ut.

Liverpool hade mängder med chanser att kunna göra mål nummer två på. Dirk Kuyt och inbytte Jonjo Shelvey hade två lägen vardera i stort sett ensam med Wolverhampton-keepern.

Pool imponerade stort med sin inställning och offensiva spel, speciellt eftersom det var på bortaplan, där Liverpool bara lyckats besegra Bolton tidigare under säsongen.

Torres skulle få sätta sitt andra mål för dagen i slutminuterna då Kuyt fick fram bollen till spanjoren innan han gick omkull i straffområdet.

Kenny Dalglish tog sin första trepoängare som manager och gjorde det med klass. Förhoppningsvis blev detta vändpunkten för Liverpool som närmast på schemat har två hemmamatcher mot Fulham respektive Stoke. Matchen därpå är toppmötet med Chelsea på Stamford Bridge.