Dalglish hoppas på en storspelare

Bild till nyheten Dalglish hoppas på en storspelare
Kenny Dalglish hoppas säkra en storspelare i detta transferfönsret, vilket innebär ett stort namn som kan gå in direkt i startelvan. Luis Suarez tros vara den spelaren.

Kenny DalglishThe Guardian meddelar att Dalglish hade samtal med John W Henry och Tom Werner i onsdags, där Dalglish skall ha fått veta att pengar finns tillgängliga för spelarköp om parterna anser att spelaren kan ge valuta för pengarna. Suarez, med sina 110 mål på 154 matcher, skall uppfylla de kraven.

"Det är viktigt att i en fotbollsklubb ge supportrarna och spelarna ett lyft. Om vi kan få in någon som kan förbättra det vi redan har, så är det bra. Spelarna önskar konkurrens om platserna och de kan få ett lyft när en ny spelare kommer in", säger Dalglish.

"Därför vill vi göra det till en verklighet, men det måste vara en bra spelare. Vi kommer inte värva någon för värvandets skull. Om vi hämtar in någon spelare så behöver det inte vara det första köpet som ger de stora rubrikerna. Det kan vara någon spelare vi behöver för att balansera truppen. Alla vill att vi ska hämta in någon som får det att vattnas i munnarna på folk, och vi kommer att försöka göra det."

"Alla önskar att se nya ansikten i en fotbollsklubb. Spelarna, manager, ägarna och supportrarna önskar det. Hittar vi någon vi tror kan bidra så ska vi göra allt för att få hit dem. Men vi ska inte köpa någon bara för att kunna slå oss för bröstet och kunna säga att vi gjort en värvning."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer