Liverpool jagar offensiva spelare

Bild till nyheten Liverpool jagar offensiva spelare
Damien Comolli bekräftar att Liverpool önskar stärka laget med en offensiv spelare och säger att klubben är intresserade av både Luis Suarez och Ashley Young. Comolli avvisar även snacket om att det är kris i klubben.

Damien ComolliDet har florerat många rykten kring Liverpools förmodade transferaktioner de senaste veckorna och spelare som nämnts är bl.a Ashley Young och Luis Suarez. Damien Comolli är dock osäker på om spelarna är tillgängliga i januari.

"Vi letar i första hand efter en offensiv spelare", sade Comolli.

"När det gäller Suarez var det ingen dialog med Ajax, men han är en av spelarna vi är intresserade av. Om han är tillgänglig i januari? Det är en annan sak."

"När det gäller Young så är han intressant för oss då han blir tillgänglig. Jag tror emellertid inte att det är nu."

Darren Bent gick nyligen till Aston Villa för en övergångsumma som kan sluta på £24M om alla klausuler infinner sig. Comolli säger att Liverpool aldrig var intresserade av anfallaren, för att han hade passat dåligt med Torres.

Liverpool har haft en svag säsong hittills och verkar få svårt att kvalificera sig för europaspel nästa säsong. Bara de fem bästa laget i Premier League är garanterade spel i någon av europacuperna, de andra platserna beror på utfallet i cuperna.

"Det är ingen kris. Jag ser saker och ting från insidan, men jag har inte den känslan", sade Comolli.

"Ja, det är problem med lagets självförtroende, vilket vi såg mot Wolverhampton. Från att vi släppte in ett mål var det inte mycket insatser för att komma tillbaka."

"Torres och Gerrard är på samma fysiska nivå nu som de var när laget slutade på en andra plats 2009."



  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer