Jones: Spelarna måste ta sin del av ansvaret

Bild till nyheten Jones: Spelarna måste ta sin del av ansvaret
Liverpools reservmålvakt, Brad Jones, är chockad över att mannen som tog honom till Anfield, Roy Hodgson, har lämnat klubben. Jones menar att spelarna har minst lika stor skuld för att resultaten uteblivit.

Jones fruktar också att Hodgsons avsked skall påverka hans position i klubben, eftersom det var Roy som hämtade honom från Middlesbrough i somras. Men han tror emellertid att King Kenny har sett honom tillräckligt mycket för att han inte ska behöva vara väldigt bekymrad.

"Alla är besvikna. När resultaten inte går din väg så är det i regel managern som mister jobbet. Men vi är de som spelar på planen och det är vi som inte uppnått resultat", sade Jones till The Age under Australiens förberedelser inför Asiatiska Mästerskapen.

"Det är alltid likadant, en stor klubb som inte spelar bra gör en besviken. Nu är det upp till spelarna att ändra på det under andra halvan av säsongen och kämpa för att uppnå resultat som innebär att vi klättrar i tabellen."

"Jag är skyldig Roy mycket, eftersom han hämtade mig till Liverpool. När jag kommer tillbaka till Merseyside får jag hoppas att alla har samma respekt för mig och önskar att ha mig där lika mycket som Roy gjorde. Jag tror det blir några svåra veckor, men så länge grabbarna uppnår några bra resultat så kommer vi att vända på detta."

Jones hoppas att det inte ska skada hans framtid i klubben att han är borta på landslagsuppdrag.

"Kenny har varit ganska involverad i klubben, han har sett varenda match och mött upp på träningarna ibland. Han har sett mig spela tillräckligt många gånger, så jag tror inte det blir något stort problem. Jag vill givetvis vara kvar i Liverpool och hjälpa laget, men medans jag är här måste jag ge 100% för Australien."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer