Dalglish: Jag hoppas göra fansen lyckliga

Bild till nyheten Dalglish: Jag hoppas göra fansen lyckliga
"Dalglish, Dalglish" kunde höras från Old Traffords bortasektion idag, vilket visar vad fansen tycker om Kennys återkomst. Dalglish sade själv att det var en känslofylld comeback på tränarposten för Liverpool.

"Mottagandet från fansen var otroligt", sade Kenny Dalglish efter matchen.

"En tanke som slog mig var att göra en Mourinho eller en Gary Neville och springa ner till fansens hörn, men jag gjorde det aldrig!"

"Fansen har alltid haft en speciell plats för mig och min familj och lyckligtvis har dem en lång rad minnen om den glada tiden. Jag hoppas att vi kan få tillbaka det. Deras support för mig idag var superb."

"Jag kan inte se in i framtiden. Allt jag kan göra är att lova detsamma som jag gjorde när jag skrev på 1977 - 100% engagemang från Kenny Dalglish."

"De nästkommande sex månaderna kommer att vara fantastiska för mig. Om vi kämpar lika hårt och engagerat som idag så kommer allt ordna sig. Det är min uppgift att motivera spelarna och förbättra dem, och förhoppningsvis blir vi bättre."

Dalglish fick frågan vad han fick för kommentar från sin gamla ärkerival Alex Ferguson innan avspark.

"Han sa "välkommen tillbaka". Jag trodde faktiskt att han hade pratat med pressen för mig, för att värma upp er."

"Jag är givetvis inte nöjd med att vi förlorade matchen, men det viktigaste för oss nu är vad vi fick ut av den. Det var en bra insats och uppoffrelsen var stor från spelarna. Deras vilja och entusiasm matchades av supportrarna och får vi alla att dra åt samma håll så har vi en bra chans att förbättra oss."

"Jag tror inte vi kan kritisera någon av våra spelare när det gäller insats och uppoffrelse. Ja, de kanske kan prestera bättre passningsspel och avslut, men det är svårt att spela här."

"Att få en straff och en utvisning emot oss gör det väldigt svårt, men spelarna stod upp bra. Fram tills de träffade stolpen en bra bit in i andra halvlek så hade de straffen och inte så mycket mer. Kan vi spela såpass bra mot topplagen så bådar det gott för oss."

Dalglish valde att byta ut Fernando Torres med 14 minuter kvar av matchen.

"Jag tror inte att vi kunde få ut så mycket mer av Fernando. Han löpte slut sig. Det är ett bra tecken på att han är besultsam att komma tillbaka till sin gamla form och tysta kritikerna. Han gjorde vad som förväntades av honom idag."

"Alla spelare måste börja tro på sig själva igen. Så snart vi gör det kommer vi nå framgång."

Liverpool var tvungna att klara sig utan Glen Johnson, som var med sin gravida fru på förlossningen.

"Det blev lite kaos igår när Glens fru skulle föda och det är okej till 100% att han vill vara med henne."

"Unge Martin Kelly kom in och han gör det minst lika bra som alla andra på planen. Det är uppmuntrande för Martin och de andra unga i truppen. Jonjo Shelvey kom in och var lite väl ambitiös med sin frispark, men han tittade iallafall upp och lade märke till situationen."

Dalglish fick frågor om han kommer att ta in nya tränare som ska hjälpa honom.

"Jag vet inte - jag har precis börjat. Om det finns folk som lämnat sina poster, så måste naturligtvis de fyllas."

Angående nya värvningar sade King Kenny:

"Om någon sade till mig: "Detta är din trupp, tar du jobbet?" så hade jag sagt ja med den truppen vi har. Jag har inte funderat på spelare att hämta in. Om det redan finns transfermål som klubben hade innan jag kom in vet jag inte och det ska jag inte veta heller för jag var inte i tillräcklig position för att veta sådant."

Journalisterna ville veta mer om hur Kenny har upplevt de senaste dagarna.

"Jag var på en båt och jag var lycklig! Jag fick ett samtal från John W Henry och han frågade mig om jag ville ta hand om laget fram tills slutet på säsongen. Som professionell idrottsman befann jag mig givetvis vid baren. Det är fantastiskt. Det är otroligt hur snabbt minnerna kommer tillbaka. Det känns inte som att det var alls längesen jag var i omklädningsrummet. Klubben betyder väldigt mycket för mig och min familj."'

Källa: liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer