Ordföranden: Roy ut, King Kenny in!

Bild till nyheten Ordföranden: Roy ut, King Kenny in!
En gammal klassiker lyder "Jesus räddar, men Kenny Dalglish slår in returen" och tyngden av betydelsen av detta oroar mig lite.

Jag vill inte slå smolk i någons bägare men både här på "punktnu" och i andra Liverpool-forum målas Kenny Dalglish upp som frälsaren.

Mannen... Nej, inte mannen... Legenden, myten, frälsaren som skall återbörda Liverpool Football Club dit vi hör hemma...

På toppen av den engelska - och för den delen även den europeiska - fotbollstronen.

Det är ett tungt kors att bära! 

Men, är man inte troende jude eller kristen så inser man att det inte finns några frälsare som kan leda Liverpool FC till det förlovade landet - det finns bara oerhört hårt arbete.

För det blir ett hårt arbete.

King Kenny skall återställa djupt skadade självförtroenden, han skall arbeta med (i princip) samma trupp som sett oss hamna längre och längre ned i ligan, han skall få våra stjärnor att dra med sig övriga spelare och övriga spelare att leva upp till sin potential.

Samtidigt skall han eliminera våra förluster mot (så kallat) "sämre motstånd" och leda oss på vägen mot att börja vinna på bortaplan med start mot manyoo i FA Cupen.

Jag har bara börjat... Kenny Dalglish har erfarenheten och envisheten. Han har viljan att vinna som knappast någon i vår nuvarande trupp har. Han vet vad som krävs, vad man måste underkasta sig för att nå toppen.

Men framförallt... Han vet hur det är att vinna - allt!

Även om Jesus sägs ha utfordrat tusentals människor med enbart några få fiskar och en skogaholmslimpa eller två så var sanningen antagligen snarare att han hade bra leverantörer som kunde fixa catering till publiken snabbt som attan.

Det finns inga frälsare, det finns bara hårt arbete.

Jesus räddar, men Kenny Dalglish slår in returen!

You'll Never Walk Alone!

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer