Fairclough fruktar nedflyttningsstrid

Bild till nyheten Fairclough fruktar nedflyttningsstrid
David Fairclough utesluter inte att Liverpool kan bli involverade i nedflyttningsstriden efter 3-1-förlusten mot Blackburn.

Liverpool ligger nu på 12:e plats, endast fyra poäng före Wigan och Aston Villa som halkat under strecket.

"Nej, man kan inte utesluta att det blir så. Ingen LFC-suporter tror att det ska eller kan hända, men jag fruktar verkligen för det då vi har ramlat ner bland lagen som kämpar för sin existens", säger Liverpoollegendaren David Fairclough till Sky Sports News.

"Vi har rejäla problem och det måste till en helt annan atmosfär. Spelarna måste få tillbaka den rätta känslan igen och en stark laganda. Ena stunden är vi på väg upp och i nästa stund är vi på väg ner. I nuläget är det bara att konstatera att vi är ett av 8-9 lag som är involverade i nedflyttningsstriden."

"Vi besegrade Chelsea, bara för att göra en eländig match mot Wigan några dagar efteråt. Vi besegrade Bolton och sedan en ny plattmatch mot Blackburn ett par dagar senare. Mönstret känns igen".

"Det är uppenbart att det inte fungerar som det ska i omklädningsrummet och på Melwood och det bekymrar mig. Jag trodde att Wolves-insatsen var så djupt som vi kunde sjunka, men prestationen mot Blackburn var ännu sämre och jag förstår om alla Liverpoolfans är väldigt deprimerande", säger Fairclough till Sky Sports News.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer