Försöker LFC sälja Agger i smyg?

Bild till nyheten Försöker LFC sälja Agger i smyg?
Den danska tidningen B.T skriver att Liverpool har erbjudit Daniel Agger till bland andra VfL Wolfsburg - utan att varken spelaren själv eller hans agent har någon vetskap om det.

Officiellt är Daniel Agger inte till salu och Roy Hodgson har flera gånger bedyrat att klubben inte har några planer att kvitta sig med den 26-årige mittbacken.

B.T skriver å andra sidan att Liverpool har erbjudit Agger till den tyska Bundesligaklubben VfL Wolfsburg.

"Vi har erbjudits Daniel Agger i en affär gällande Edin Dzeko, men har tackat nej. Mitt intryck är att det handlar om en spelare som erbjuds i flera andra övergångsförhandlingar runt om Europa", säger Wolfsburgs manager, den gamle storspelaren Dieter Hoeness, till B.T.

Varken Agger eller hans agent, Per Steffensen, känner till Liverpools försäljningsplaner.

"Jag blir minst sagt förvånad över dessa uppgiifter. Om en klubb vill göra sig av med en spelare är det kutym att klubben först kontaktar spelaren och hans agent om planerna. Det har över huvud taget inte skett här", säger Steffensen till B.T.

En agentkollega till Steffensen, som vill vara anonym, säger sig dock känna till att Liverpool försöker sälja Agger i smyg.

"Det skulle sänka priset på Agger om Liverpool officiellt går ut och sätter upp honom på transferlistan. Därför kollar klubben istället runt i Europa och erbjuder honom till utvalda klubbar som har råd med honom. Jag har själv hört från andra klubbar att de har fått erbjudanden om Agger. Så här fungerar spelet i kulisserna ibland, även om det kan tyckas taskigt att spelaren själv inte får veta något", uttalar sig den anonyme agenten till B.T

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer