Gerrard och Agger redo för comeback

Bild till nyheten Gerrard och Agger redo för comeback
De båda spelarna har varit borta från spel ett längre tag nu efter att de båda blivit skadade under sina landslagssamlingar. Men nu står de båda redo för comeback mot Blackpool på "boxing day", den 26 december.

Förra månaden åkte Steven Gerrard på en skada i en träningsmatch med England. Liverpool hade blivit lovade att Gerrard inte skulle spela mer än en halvlek, men detta löfte bröts och när han deltog i den andra halvleken var skadan framme.

En annan spelare som också varit borta från spel en längre tid är den danske backen Daniel Agger, han drog också på sig sin skada vid en samling med det danska landslaget och har varit borta ända sedan den 25 september.

I sin inför-press-konferens inför Blackpool matchen så säger Hodgson så här: "Steven Gerrard och Daniel Agger är hela."

"Det är ett stort lyft att ha fem matcher på 15 dagar, med en säsongs-ändrande period för alla klubbar i Premier League."

"Steven hade varit redo att möta Fulham också, så det är inte fel att kunna ge honom mer vila och mer träning på träningsanläggningen innan nästa match."

"Men vad han behöver nu är att spela matcher och oturligt nog var chansen att få spela en match inställd i helgen pga av vädret som befunnit sig i England i helgen."

Jay Spearing och Jamie Carragher är de enda spelarna som kommer att missa matchen mot Blackpool på annandagen.

"Det är endast två spelar som är otilgängliga för mig. Spearing som drog på sig en spricka i benet ovanför hans ankel, kommer förmodligen vara borta en månad till."

"Jamie Carragher är, om man ska lita på doktorerna, borta i nio veckor till innan sin comeback. Men efter att lärt känna Carragher, så skulle det inte förvåna mig om han är tillbaka innan nio veckor."

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer