11 dagar kvar till transferfönsret öppnar

Bild till nyheten 11 dagar kvar till transferfönsret öppnar
Det är 11 dagar kvar till transferfönsret öppnar och Roy Hodgson har samtalat med John W Henry och Tom Werner angående potentiella värvningar.

"Det är vissa positioner vi är lite tunna på. Ägarna vet att vi har ett jobb att göra angående spelarrekryteringen och det ska bli intressant att se hur snabbt vi kommer igång med detta", sade Hodgson till Liverpool Echo.

En anfallare står högt på önskelistan, enligt Liverpool Echo, och de tror att blickarna återigen kommer att riktas mot Mario Gomez (Baryern München) och Carlton Cole (West Ham). Sveriges landslagsman Ola Toivonen (PSV), Luis Suarez (Ajax) och Ipswich stjärnskott Connor Wickham nämns också i lokaltidningen.

Förutom det länkas Liverpool till spelare som Ashley Young (Aston Villa) och Wigans Charles N'Zogbia. Echo bekräftar även att Liverpool har haft representanter på plats för att följa Lilles 19-åring Eden Hazard (bilden).

Liverpool har haft problem med skador på mittbackarna iår, vilket även det leder till endel rykten. En som ofta nämns i samband med klubben är fransosen Adil Rami, som även han spelar i Lille. Liverpool håller även ögonen på Boltons Gary Cahill, enligt Liverpool Echo.

"Man ändrar inte saker och ting över en natt. Ägarna fokuserar på vilka behov vi har och de har visat att de är villiga att hjälpa mig att stärka laget. Men snabba lösningar är kanske inte det bästa sättet att göra det på", avslutar Hodgson.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer