NGog vilar mot Utrecht - rekordungt lag väntas

Bild till nyheten NGog vilar mot Utrecht - rekordungt lag väntas
David NGog, 21, fick ett fult jack i pannan i matchen mot Newcastle, blödde rejält och fick sys med några stygn.
Roy Hodgson räknar inte med den unge fransmannen mot Utrecht på onsdag, där vi med all sannolikhet ställer upp med ett rekordungt lag.

"Jag tror att David vilar på onsdag, men blir klar till Fulham på lördag", säger Roy Hodgson enligt Liverpool Daily Post.

Mycket talar annars för att Liverpoolmanagern kommer att ställa ett rekordungt lag på benen mot holländska Utrecht på onsdag kväll.

Det spekuleras i att Brad Jones kommer att vakta buren och försvarslinjen kan komma att bestå av John Flanagan, Martin Kelly, Danny Wilson och Jack Robinson.

Även Dani Pacheco, Jonjo Shelvey och Nathan Eccleston förväntas att få speltid.

Av de mer rutinerade spelarna så talar en hel del för att Dirk Kuyt får spela mot sin gamla klubb och även bära kaptensbindeln.  Joe Cole behöver också speltid för att komma tillbaka i form efter skadeuppehållet, liksom Fabio Aurelio och Christian Poulsen. Holländaren Ryan Babel har sett ganska pigg ut på slutet och får säkert chansen från start i anfallet.

Kanske kan också den 17-årige talangen Suso få en plats på bänken?

* Jack Robinson blev Liverpools yngste A-lagsspelare genom tiderna då han debuterade som 16-åring mot Hull i våras. Får han speltid igen mot Utrecht på onsdag? Det spekuleras i att Roy kommer att ställa ett rekordungt lag på benen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer