NESV ska diskutera januaritransfers med Roy

Bild till nyheten NESV ska diskutera januaritransfers med Roy
NESV:s toppmän John Henry och Tom Werner är på plats i England och kommer att hänga med laget till St James Park.
Men i första hand är de på plats för att diskutera eventuella januaritransfers med Roy Hodgson.

Kl 18-20 på måndag kväll sänder LFC TV en stor intervju med Henry och Werner där vi supporters kommer att få en fingervisning om hur de nya ägarna planerar framtiden för Liverpool.

Roy Hodgson bekräftar också att han förväntar sig att ägarna kommer att prata med honom om tänkbara nyförvärv i januari medan de nu finns på plats på Merseyside. Men managern är samtidigt försiktig med att lova något.

"Vi har fått nya ägare som arbetar otroligt hårt och lägger ner mycket tid å klubben. De är väldigt intresserade av att utveckla klubben och laget, men de vill göra det på det rätta sättet och inte förivra sig".

"Jag har blivit imponerad av deras idéer då vi har diskuterat truppen, spelare och transfers. Men vi har inte kommit till det stadiet då vi satt oss ner och sagt att vi vill göra si eller så. Men jag räknar med att vi kommer att hitta lösningar på det under de närmaste dagarna".

"Ingen är intresserad av att strö pengar omkring sig på spelare som exempelvis Manchester City. Det måste vara rätt sorts spelare och det måste göras på ett riktigt sätt. Det handlar inte bara om att förstärka laget under fyra månader av 2011, snarare perioden 2011-2015. De nya ägarna vill utveckla klubben på sikt".

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer