Roy: Visa att ni är redo

Bild till nyheten Roy: Visa att ni är redo
Roy Hodgson har uppmanat ynglingar som Danny Wilson, Daniel Pacheco och Nathan Eccleston att visa att de är redo för förstalaget.

Roy har varit imponerad över de tre ynglingarna under de senaste träningarna och alla kan få framträda i morgondagens Europa League-match mot Steaua Bukarest på ett eller annat sätt.

Hodgson har redan bekräftat att Wilson kommer att starta tillsammans med Sotirios Kyrgiakos i backlinjen nu när Jamie Carragher saknas - och han hoppas att 18-åringen kan följa Martin Kellys exempel. Kelly har gjort ett par fina insatser när han fått chansen den här säsongen.

"Matchen på torsdag är en jättebra möjlighet för vissa. Spelar man bra kan man verkligen göra ett rejält anspråk på en plats i förstalaget.", säger Hodgson till liverpoolfc.tv.

"Kanske öppnar sig dörren för spelare som Danny Wilson, Daniel Pacheco och Nathan Eccleston - spelare som gjort bra ifrån sig på träning och jobbar hårt varje dag. De förtjänar sin chans."

"Martin Kelly spelade bra i de matcherna han fick chansen den senaste tiden och han skapade många rubriker. Många lade märke till hans insatser. Jag hoppas att han kan fortsätta så och jag hoppas att Danny kan få samma utveckling."

"Jag tror på de unga spelarna och vad som än händer i torsdagens match kommer jag fortsätta tro på dem. Men det är en chans för dem att tvinga mig att rikta ännu mer uppmärksamhet åt deras håll."

Liverpool är obesegrade i Europa League än så länge och för att gå vidare räcker det med ett oavgjort resultat i Rumänien trots att det återstår ytterligare en match.

"Spelet i Europa har varit bra hittills. Det har varit bra att spelare som Kelly, Jonjo Shelvey och Jay Spearing har tagit chansen att visa vad de kan", fortsätter Roy.

"David Ngog har utnyttjat sina chanser i Europa League och spelar nu tillsammans med Fernando Torres i förstalaget."

 

Källa: liverpoolfc.tvDanny Wilson

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer