Ordföranden: Irriterande torsk!

Bild till nyheten Ordföranden: Irriterande torsk!
Ledningsmål, ett självmål, en missad straff för Spurs och en utebliven straff för Liverpool - matchen svängde.

Som jag skrev innan matchen gick vi inte direkt in i den här matchen som favoriter, men jag tycker att vi till stora delar förde matchen - även om vi tappade markant i andra halvlek.

Redknapp som knappast är känd för att coacha lag som spelar sprudlande fotboll har nu i Tottenham kunnat bygga upp en trupp som är både bred och toppad. De har bland annat en anfallsmässig bänk som vi "poolare" bara kan önska oss i nuläget.

Jag vet att vissa anser - och har uttryckt det - att man enbart skall diskutera spelare man kan ställa upp med, men saken är ju den att Gerrard till att börja med är en spelare som är svår att inte diskutera.

Det intressanta är däremot inte "what if"-diskussionen omkring Gerrard i laget utan om hans frånvaro skapar en uppgivenhet bland de övriga spelarna eller en "nu jävlar skall vi visa dem" och då är hans närvaro/frånvaro intressant?

Det positiva jag tycker mig ha sett är just att många spelare visar att vi kan hålla hög nivå på mittfältet och att vi inte är totalberoende av en spelare - även om denne självklart skulle spetsa till det hela.

Mot Spurs öppnade vi piggt även om våra kanter blev hårt nedtryckta av Lennon och Bale. Vi stod trots detta upp bra och 0-1 av Skrtel var inte ologiskt. Jag tycker däremot inte heller att 1-1 var särskilt ologiskt för jag tycker att vår slovak sett "fladdrig" ut nästan hela säsongen.

Spurs straff tycker jag heller inte var ologisk. Dels för att de pressade på ganska bra men även för att den inte kändes helt oskälig. Straffen var däremot mer än ganska usel. Så där kom vi undan med blotta förskräckelsen.

Sedan växlade det och - jag påstår inte att jag ser en match med neutrala glasögon, de är lätt rödfärgade - Kuijt skulle haft en straff.

Domaren dömer dock och jag tänker inte ge mig in i en "what if"-diskussion om huruvida vi bitit ihop till tre pinnar "om inte".

Spurs mål känns däremot tungt.

Detta är ett mål jag tycker är onödigt och irriterande. 92:a minuten och trötthet (kanske) samt oväntat resultat av långbollen (kanske) är väl förklaringarna men en sådant mål SKA vi inte släppa in så sent i matchen. Det retar mig...

Jajaja... Nya tag! 

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer