Liverpool tog tre viktiga poäng

Bild till nyheten Liverpool tog tre viktiga poäng
Roy Hodgson kan andas ut igen efter att Liverpool besegrat West Ham United med tre mål mot noll hemma på Anfield.

Liverpool dominerade och hade lekstuga i den första halvleken. Den kritiserade högerbacken Glen Johnson, som enligt flera rykten också haft ett mindre bråk med Hodgson, dundrade in ledningsmålet efter 18 minuters spel.

Strax därefter tog en Hammers-spelare med handen två gånger om och domare Lee Probert pekade på straffpunkten.

Dirk Kuyt gjorde sig redo för att lägga straffen och kunde enkelt placera in 2-0.

Maxi Rodriguez nickade in 3-0 efter ett fint inlägg från vänsterkanten av Paul Konchesky i slutet av den första halvleken vilket matchen också slutade.

Liverpool sparade på bränslet i den andra halvleken och kontrollerade den fullt ut. Reds utan Steven Gerrard knep tre pinnar i en match mot West Ham som fortsatt ligger sist i Premier League.

Om åtta dagar, närmare bestämt söndagen den 28:e november reser Pool till London och White Hart Lane för bortamatch mot Tottenham. Peter Crouch och hans lagkamrater besegrade tidigare i dag Arsenal på bortagräs. Vänder den negativa trenden på bortaplan för Hodgson? Det återstår att se.