FA får betala Gerrards lön under skadeuppehållet

Bild till nyheten FA får betala Gerrards lön under skadeuppehållet
Det engelska fotbollsförbundet, FA, måste betala lönen till Steven Gerrard under hans skadeuppehåll. Det kan handla om siffror uppemot 500 000 pund. Såväl Damien Comolli som Darren Burgess har också haft samtal med landslagsledningen.

Eftersom Steven Gerrard var försäkrad av FA under onsdagens landskamp på Wembley, innebär det också att förbundet måste betala kaptenens lön under perioden han går skadad.

Om han blir borta i fyra veckor, som det medicinska teamet på Melwood antyder, så handlar det om siffror i storleksordningen 500 000 pund! (125 000 pund per vecka).

Enligt Daily Telegraph har nye direktören Damien Comolli haft ett samtal med Franco Baldini i landslagsledningen. Dessa två hade inför landskampen ett muntligt löfte om att Gerrard bara skulle spela 60 minuter mot fransmännen. Comolli har dock viss förståelse för att Capello och England vill behålla Steven på planen då flera rutinerade landslagsspelare hade klivit av i halvtid.

Darren Burgess, som var starkt kritiskt mot landslagsledningen efter Stevies skada, uppges också ha ångrat några av sina uttalanden som att det var "amatörmässigt skött" och "skamligt" och bett sina kollegor i engelska landslaget om ursäkt.

Liverpool FC ska också ha konfronterat sina anställda om hur man bör uttrycka sig när man skriver på så kallade sociala medier, som exempevis twitter.

Källa: liverpool.no, Daily Telegraph, The Guardian

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer