Liverpool rasar mot FA efter Gerrards skada

Bild till nyheten Liverpool rasar mot FA efter Gerrards skada
Darren Burgess, som har titeln "Head of fitness and conditioning" i Liverpools medicinska stab, rasar mot FA och det engelska landslaget efter skadan som Steven Gerrard ådrog sig mot Frankrike.

Gerrad haltade av Wembley med en till synes allvarlig lårskada (baksida av höger lår) fem minuter innan slutsignalen.

Bara fem spelare i varje lag spelade samtliga 90 minuter och Roy Hodgsons förhoppning var att Gerrard skulle spela en halvlek, som i fallet med Rio Ferdinand, Theo Walcott och Gareth Barry.

Darren Burgess i Liverpools medicinska stab rasar mot FA och landslagsledningen på sitt twitterkonto:

"Otroligt agerande av alla inblandade i England och FA. De har fullständigt ignorerat vår öerenskommelse och Stevies tidigare skadehistoria".

"Detta är komplett amatörmässigt och nu måste vi betala för deras inkompetens. Detta är skamligt", dundrar klubbens head of fitness and conditioning.

För att följa Burgess på twitter så är hans användarnamn @darrenburgess25. Chris Morgan, som också ingår i det medicinska teamet på Melwood, har användarnamnet @morg_morg.

Han är lika irriterad:

"Steven blir skadad. Detta är bara ytterligare ett bevis på varför jag hatarar vänskapslandskamper", skriver Morgan.

På medias frågor, om det finns en överenskommelse mellan LFC och FA att Gerrard bara skulle spela 60 minuter, bekräftar Fabio Capello att så är fallet. Men bara om det "finns en möjlighet".

"Då Barry utgick med skada i halvtid så fick vi problem på mittfältet, så jag frågade Stevie om det var okej att köra på. Liverpools hade ett önskemål om max 60 minuter, men de kan inte bestämma hur länge en landslagsspelare ska vara på planen. Jag förstår om de är upprörda, jag är lika upprörd över skadan själv. Problemet är att en spelare lätt kan bli skadad efter att ha spelat flera matcher i Premier League och i de europeiska cuperna på kort tid", uttalar sig Capello.

Liverpoolkaptenen ska undersökas i dag för att få ett besked hur allvarlig skadan är.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer