Gerrard: Jag är lyckligare nu och tror på laget

Bild till nyheten Gerrard: Jag är lyckligare nu och tror på laget
Steven Gerrard tror inte att det är någon tillfällighet att laget har ryckt upp sig sedan NESV tog över ägarskapet.
Men kaptenen anser också att Roy Hodgson har en stor del i förändringen.

Efter en minst sagt medioker säsongsinledning, då Liverpool under en period sladdade i tabellen, börjar laget närma sig en formtopp och är obesegrade i fem raka matcher (liga och cup) och har avancerat till en nionde plats i Premier League.

"Vi har vänt trenden, men vi är inte där vi ska vara ännu", säger Steven Gerrard, 30.

"Resultaten har blivit bättre och spelarna har höjt sig ett snäpp. Självförtroendet är större än vad det var för bara ett par veckor sedan. Jag tror att ägarskiftet har hjälpt till, men först och främst är det så att managerns idéer har börjat att nå fram till alla. Vi jobbar hårt på träningarna och alla drar åt rätt håll".

Gerrard är nöjd och säger sig trivas ihop med spelarna och den nya ledarstaben.

"Jag känner mig lyckligare än på länge, men i fotboll kan du dig aldrig vara helt tillfreds och slå dig till ro. I slutet av varje säsong blir du belönad för det jobb du har lagt ner som spelare, så vi får se vad som sker till våren."

"Men självklart ler och skrattar jag oftare nu när vi har börjat prestera bättre. Jag tror på det här laget och på hur vi spelar."

"I början av säsongen hade vi som mål att ta en plats bland de fyra främsta, men för ögonblicket kan vi bara ta en match i taget. Men målsättningen är oförändrad. Vi ligger dock på en placering som vi inte är nöjda med och måste jobba hårt för formkurvan ska fortsätta att stiga".

Stevie är också glad över att Fernando Torres har börjat göra mål.

"Fernando närmar sig toppformen och han säger själv att han har mer att ge. Sådan är han och det förklarar varför han är en av de allra bästa spelarna i världen".

"Jag älskar att spela ihop med Fernando. Jag tycker att han är i toppslag nu, men om han säger till mig att han kan prestera ännu bättre så är det fantastiska nyheter ."

Källa: Skysports News, Daily Mirror

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer