Ordföranden: Upp till bevis...

Bild till nyheten Ordföranden: Upp till bevis...
... nu är det dags att bevisa att vi är och skall vara ett topplag genom att avfärda "mindre" lag såsom vi avfärdade Chelsea.

För det första skall jag svara på en fråga: Nej, har inte tagit whiskyn än. Skall intas på någon bra pub, kanske Akkurat... De har ju en trevlig 38-årig Bowmore för 255 kr/cl så det kan väl en chelskisupporter få betala?

...

För det andra: Linkan, jag är inte optimist, jag är realist.

...

Tillbaka till allvaret.

I första halvlek mot Chelsea spelade vi stundtals riktigt bra, mer en rak 4-4-2 än tidigare (jag vet att andra har avvikande åsikter) och det är verkligen dags att vi tar spelet till motståndarna oavsett om de heter Wigan, Stoke eller Chelsea.

Wigan och Stoke har ju inte direkt rosat marknaden - inte för att vi direkt gjort det heller, de senaste matcherna undantagna - så detta känns som sex pinnar. Eller...

Vi ska ta sex pinnar med en Fernando Torres som närmar sig storformen, en Gerrard som visar att han är Englands bästa mittfältare när han är i form, en Reina som gör de fantastiska räddningarna och även fixar en del "fluke"-räddningar samt - det här trodde jag aldrig - en Lucas som faktiskt varit riktigt bra de senaste matcherna.

Med ett försvar som känns säkrare och säkrare - även om jag fortfarande tycker Skrtl kännts fladdrig ett tag - så borde vi kunna klättra en hel del den närmaste tiden.

Dags för ny seger...

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer