Aldridge: Gerrard bättre än Dalglish

Bild till nyheten Aldridge: Gerrard bättre än Dalglish
Förre anfallaren John Aldridge rankar Steven Gerrard som den främste spelare som någonsin har dragit på sig Liverpools klassiska tröja.

I sin krönika i Liverpool Echo skriver Aldridge:

"Det har varit en helt vanlig vecka för Steven Gerrard. Först hjälpte han sitt lag till en viktig bortaseger mot Bolton, sedan hoppade han in och gjorde ett hattrick mot det fjärde bästa laget i italienska ligan och sedan avrundade han med en ny fantastisk insats mot ligaledarna".

"Jag håller med Jamie Carragher: Steven Gerrard är den bäste spelare som klubben någonsin har haft. Det kanske inte är konstigt att det kommer från Jamie, som är lagkompis och polare med Stevie. Men jag hade den stora förmånen att spela ihop den fenomenale Kenny Dalglish. Och jag tycker faktiskt att Stevie har passerat King Kenny".

"Det som ger Stevie en klar fördel är att Kenny spelade ihop med tio andra fantastiska spelare. Stevie har som max bara spelat ihop med fyra eller fem stora spelare. Han har burit laget på sina axlar så många gånger att vi fans har tappat räkningen."

"Vissa tycker att Stevie inte kan räknas som den bäste någonsin förrän han har vunnit en ligatitel, men han har så gott som ensam fört Liverpool till andra stora framgångar: Istanbul 2005, FA-cupfinalen mot West Ham 2006 samt målen han gjorde i Ligacup- och UEFA-cupfinalen 2003 och 2001".

Aldridge passar också på att berömma Lucas Leiva:
"Lucas har varit oerhört bra i de senaste matcherna. Han påminner en del om Manchester Uniteds Darren Fletcher. I början ville inte heller Uniteds fans ha honom på planen, men i dag är Fletcher en av lagets viktigaste spelare".
"Vi får vänta och se vad som händer med Lucas framöver, men det råder ingen tvekan om att det har hjälpt honom att Rafa Benitez har försvunnit. Han tycks också ha antagit utmaningen att konkurrera med Poulsen och Raul Meireles på bästa sätt. Poulsen är defintivit inget hot mot honom."
"Om Lucas fortsätter att producera toppmatcher som mot Chelsea i söndags så kommer han att bli riktigt värdefull för oss i framtiden".


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer