LFC-Chelsea: Videohörnan

Bild till nyheten LFC-Chelsea: Videohörnan
Som en del i Big Match build up har vi tagit fram en bunt klipp med anknytning till helgens match mot Chelsea.

Som ni vet brukar atmosfären vara som bäst när vi spelar CL och detta är inget undantag.

Liverpool - Chelsea, Semi-final returen i Maj 2005

  

Luis Garcia petar bollen mot mål, en Chelsea-försvarare försöker rensa men bollen går över linjen innan han hinner dit...Eller? Spökmålet, ett av flera viktiga mål Luis "Sangria" Garcia gjorde på vägen till CL-vinsten -05.

John Arne Riise, Norsk vänsterback som sköt så hårt att han bokstavligt talat bröt ben och kommer alltid vara ihågkommen för Frisparken mot Man Utd men frågan är om de målet inte överskuggas av hans enbenthet som ledde till detta målet och legendaren Phil Thompsons reaktion är fantastisk - 

        

De har även hänt intressanta saker utanför planen när dessa lagen möts, en klassiker är denna när Dennis Wise en liten ouppfostrad unge lurar Gerrard.



En av anledningar till att de funnits en viss rivalitet mellan lagen från när Roman köpte Chelsea tills Jose Mourinho lämnade Chelsea är tack vare just "The Special One" som Mourinho kallas och Rafa Benitez.
De är svårt att bara ge ett exempel på detta men programmet "I'm on setanta sports" med en Mourinho-docka som programledare förklarar de bra.

 

Vi avslutar med ett klipp från när Liverpool-fansen sjunger en sång om Rafa efter Semi-final vinsten mot Chelsea -07 och en såkallad "Teaser" inför matchen på Söndag. Enjoy!

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer