Benitez trött på Hodgsons kritik

Bild till nyheten Benitez trött på Hodgsons kritik
Rafael Benitez har tröttnat på kritiken där Roy Hodgson beskyller honom för Liverpools taskiga situation och att han skulle ha förbjudit Kenny Dalglish från att besöka Melwood i våras.

"Jag tror inte att mr Hodgson förstår riktigt", uttalade sig Rafa på måndagskvällens presskonferens i samband med Inters CL-match mot Tottenham.

"Varje ny presskonferens är värre än den förra. Han pratar om saker han inte känner till".

"Kanske har han inte varit i Liverpool tillräckligt länge? Vi gav fansen stoltheten tillbaka igen. Vi kämpade för fansen, vi kämpade för klubben och vi kämpade för våra spelare. Kanske förstår han inte detta?".

Hodgson har också antytt att Benitez hindrade Kenny Dalglish från att besöka Melwood i våras.

"Det var jag som hämtade Kenny tillbaka till klubben för att ha en roll, men Christian Purslow gav honom en annan roll. Han (Hodgson) vet inte, men jag ska förklara det för honom. Istället för att snacka om fiasko och annat så måste han börja koncentrera sig på sina spelare och försöka göra sitt bästa. Han har ett tufft jobb framför sig".

Rafa Benitez försvarar också spelartruppen som han skapade under sina sex år på Anfield.

"Dom har värvat nio spelare. Jag lämnade ifrån mig en trupp värd 300 miljoner pund och 13 landslagsspelare efter att ha handlat för 10 miljoner pund netto... Så istället för att snacka om floppar så borde han koncentrera sig på sitt jobb och försöka göra sitt bästa. Inte snacka om nivån på spelare eller dom nya spelarna".

"Koncentrera sig och göra sitt bästa... Det vore bäst för klubben och för fansen", avrundade Rafa.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer